Reset Password

Advanced Search
Your search results

Besplatno oglašavanje privatnog smještaja

Published on November 8, 2016 by kosirinatours

uspjesno_oglasavanjeU cilju okupljanja iznajmljivača privatnog smještaja, turistička agencija Kosirina nudi mogućnost besplatnog oglašavanja svojim klijentima.
Cilj je okrupniti ponudu naše regije kako bi gostima pružili kompletnu uslugu na jednom mjestu, od pružanja potrebnih informacija do rezervacije samog smještaja, ekskurzija i autobusnih karata.

Naš sustav Vam daje mogućnost da besplatno objavite neograničen broj apartmana, soba i drugih smještajnih jedinica, samostalno upišete potrebne informacije u za to odgovarajuća polja, odaberete slike Vašeg objekta i objavite oglas. Svaku prijavu pregledava naš administrator, a navedena objava bit će dostupna na našim stranicama najkasnije u roku od 24 sata. Važno je za napomenuti da se ukupna konverzacija između gosta i stanodavca vodi bez posredništva agencije Kosirina. Stanodavac prema gostu nastupa samostalno i odobrava rezervaciju za traženi termin.

Nakon pristupa našoj web stranici, u gornjem desnom kantunu vidljiva je poveznica za prijavu postojećih klijenata ili registraciju novih. Ukoliko ste novi klijent, odaberete opciju SIGNUP, unesite Vaše željeno korisničko ime i lozinku i spremni ste za oglasiti Vaš privatan smještaj.

login

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na e-mail kosirinatours@gmail.com

Također, nudimo Vam i mogućnost ispunjavanja .PDF obrasca gdje ispunjavate sva tražena polja, a nakon čega isti možete poslati na gore navedenu e-mail adresu skupa sa slikama objekta nakon čega mi unosimo Vaš objekt u sustav.

Osoblje turističke agencije Kosirina Vam stoji na raspolaganju!

Category: News

Leave a Reply

Your email address will not be published.